Bild för programpunkt Ambulerande Musik i Fiskehamnen

Ambulerande Musik i Fiskehamnen

Torsdagen den 27 juli: Naomi Wiehe är 16 år och singer songwriter från Lund. Naomi har skrivit låtar och uppträtt sedan hon var 11 år. 2016 vann hon Lunds visfestivals låtskrivartävling och har sedan dess uppträtt på scener runtom i Skåne. Naomi kompar sig själv på gitarr och piano.

Fredagen den 28 juli: Hedda Strandberg har levt med musiken så länge hon kan minnas och ägnar nästintill all sin tid med sin sång och gitarr. Hedda är lika mycket gitarrist som sångerska och kombinerar detta på ett unikt och svängigt sätt. Precis nyexaminerad från Malmö latinsskolans spetssång-utbildning och går i höst vidare till en musikalutbildning.

Lördagen den 29 juli: Lukas Flink & Lukas Hultman är 14 år gamla och spelar jazz på trombon och piano. De började spela när de var 6 år gamla och tycker att det är det roligaste som finns!

Söndagen den 30 juli: Elvira är en 17-årig tjej som kommer från Limhamn. Det roligaste hon vet är att sjunga och spela! Sedan hösten 2016 går Elvira på Malmö Latinskola med inriktining musik.
vimplar